Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
465.990 Ft
Menny.:db

LUMATEK ZEUS 600W PRO 3.1 LED

Ár:
465.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
LUMATEK Digitális Kontroller Panel PLUS 2.0 (HID+LED) LUMATEK Digitális Kontroller Panel PLUS 2.0 (HID+LED)
199.980 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. május 22.

Leírás

 

Üdvözöljük a termelőket! A vadonatúj, kiemelkedő LUMATEK ZEUS 600W PRO 3.1 LED-hez

Az új, magasabb specifikációjú LUMATEK ZEUS 600W PRO 3.1 LED egy lineáris többfényű alumínium rúdlámpa, amely magas, 1990 µmol/s PPF-szintet produkál, és 3,1 µmol/J fotonhatékonyságot ér el .

Ahogy a diódatechnológia folyamatosan újul, a LUMATEK most magasabb értékekre javította a teljes fotoszintetikus fotonfluxus-kibocsátást, így 10%-kal növelte a termesztési területen felhasználható fotonok mennyiségét . Ez azt jelenti, hogy ez a berendezés immár 1,5 x 1,5 métert fed le a vegetatív és virágzási szakaszokban.

A LUMATEK ZEUS 600W PRO 3.1 tömbje a teljes spektrumú fotonok egyenletes eloszlását hozza létre kis távolságra a terménytől, lehetővé téve az egyetlen forrásból származó világítási megoldást a többrétegű művelési rendszerekben, az alacsony belmagasságú helyiségekben lévő egyetlen padokban és a termesztősátrakban.

Az új, 3.1-es verziójú ZEUS – a Spannabis legjobb termesztési termék díjazott ZEUS 600W PRO 2.9 méltó utódja – kiváló minőségű, hatékony LUMATEK meghajtókkal és a Samsung LM301H EVO és Osram 4.24 legújabb generációs felső bin LED-jeivel készült , amelyek teljes spektrumú fényt generálnak. Teljes ciklusú termesztéshez ideális forrás. A LED rudak átlátszó ragasztóvédő burkolatának technológiája 99%-kal nagyobb fényáteresztést eredményez nagyobb fényveszteség nélkül, meghosszabbítja a diódák élettartamát, extra korrózióállóságot és IP65 behatolásvédelmet.

Különböző fajták, szaporítási és vegetatív növekedési időszakok esetén a LUMATEK ZEUS 600W PRO 3.1 a hatékonyság elvesztése nélkül halványítható. A nagy hatékonyságú és alacsony teljesítményű LED-konfiguráció 6 LED-sávval csökkenti a LED-ek hőmérsékletét, növelve a teljesítményt és javítva a fénykarbantartást.

Szokás szerint ez a lámpatest kívülről is vezérelhető egy LUMATEK Control Panel Plus 2.0 -val , amely fényidőzítéssel, automatizált fényerő-szabályozással (1%-os lépésekben), hőmérséklet-biztonsági szabályozással, napkelte és napnyugta üzemmóddal akár 100 egység LUMATEK ZEUS 600W PRO 3.1 lámpatesthez is képes. vezérlő.

LUMATEK ZEUS 600W PRO 3.1 tovább folytatja örökségünket, hogy lenyűgözze a kertészeti ágazatot a termesztőközösségre gyakorolt ​​hatalmas hatásával, segítve a kezdőket, a PRO-kat és a nagy kereskedelmi növénytermesztő létesítményeket a növekedésben.

Soha ne hagyja abba az innovációt, soha ne hagyja abba a növekedést!

LUMATEK. A termelők növekedésének elősegítése.

Külső vezérlés

Ez a Lumatek LED-es lámpatest külsőleg is vezérelhető Lumatek digitális világításvezérlővel ( Digital Panel Plus 2.0 ), amely fényidőzítéssel, automatikus fényerő-szabályozással (1%-os lépésekben), hőmérséklet-biztonsági szabályozással, Napkelte és Napnyugta üzemmóddal vezérlőnként akár 100 lámpatesttel is vezérelhető.

Lumatek Control Panel Plus 2.0

Univerzális vezérlőrendszerek kompatibilitása

A Lumatek LED lámpatestek teljes mértékben vezérelhetők a Lumatek Digital Panel Plus 2.0- val vagy bármely más vezérlőrendszerrel, amely 0-10 V kimeneti jelet használ. Még akkor is, ha az univerzális vezérlője rendelkezik RJ port interfésszel, továbbra is működtetheti LED-jeinket RJ jelátalakító 0-10 V-os vezérlőadapter használatával.

FŐ SPECIFIKÁCIÓK

TERMÉKKÓD: LUMLED029
FÉNYELOSZLÁS: 120°
FÉNYFORRÁS: SAMSUNG LM301H EVO | OSRAM 4.24
BEMENETI FESZÜLTSÉG: 220-240 V AC, 50-60 Hz
BEMENETI TELJESÍTMÉNY: 640 W (2,9 A @ 230 V AC)

 

JELLEMZŐK

3,1 µmol/J nagy hatékonyságú,
1990 µmol/s PPF teljesítmény
Kiváló minőségű LUMATEK meghajtó
Top bin diódák
Kiegyensúlyozott TELJES SPEKTRUM
Tiszta ragasztóvédelmi technológia
Külső vezérlés LUMATEK VEZÉRLŐPANELLEL 2.0


Használati utasítás letölthető a szövegre kattintva.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!