Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.790 Ft
Menny.:db

Smart CO2 Szén-Dioxid Termelőzsák

Ár:
4.790 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 26.

Leírás

Smart CO2 szén-dioxid termelő zsák termékleírás

A Smart CO2 szén-dioxid termelő zsák szén-dioxidot termel növényeinek, mely meggyorsíthatja növények növekedési sebességét. Ezáltal gyorsabban érik a termés, javítva az ízét, a színét és a hozamot. Az intelligens CO2 tasak használata biztonságos, karbantartás nélkül könnyen beüzemelhető. A szén-dioxid annyira fontos a növények számára, mint az emberek számára az oxigén, tehát a növények növekedéséhez az egyik legfontosabb elem. Amennyiben egy növény nem jut elegendő szén-dioxidhoz a levegőből, az lassítja növekedést.

Előnyök

  • korábbi virágzás
  • magasabb hozamok
  • fokozott szárszilárdság
  • erősebb növények

Használata
Szúrjon 3 - 6 db lyukat a tasakba, nagyjából 1 hüvelyknyire a tetejétől (közben ügyeljen rá, hogy ne érintkezzen a zsák tartalmával). Kábelkötegelő segítségével tegye a zsákot a növényei fölé. A zsák 2-3 nap alatt 25-30 fok közötti optimális hőmérsékleten kezd termelni szén-dioxidot. Fontos az optimális páratartalom; ezért, ha a tasakban túl sok nedvesség található, szúrja át az alját, hogy a felesleges nedvesség el tudjon távozni. A tasak ne lógjon lámpák vagy más hőforrások közelében. Ajánlott helyiség mérete: 5 - 15 m2.

A zsákok 2-3 hónapig termelnek szén-dioxidot, a szellőztetéstől, a hőnedvességtől és a zsákban lévő lyukak mennyiségétől függően. A növények fotoszintézist alkalmaznak, amely folyamat a vizet, a napfényt és a CO2-t olyan alapanyagokká alakítja, amelyek elősegítik növekedésüket és táplálkozásukat. Ha több CO2 van a levegőben, a növények aktívabbak és sikeresebben veszik fel azt. A gyorsabb CO2 konverzió gyorsabb és intenzívebb növekedést eredményez. A növények a CO2-t is felszívják a levelek alsó oldalán lévő kis pórusokon, úgynevezett szellőzőnyílásokon keresztül. Ha a CO2-szint magasabb, a növényeknek nem kell olyan gyakran vagy olyan szélesen kinyitniuk ezeket a pórusokat, mivel ez kisebb vízveszteséget eredményez, és kisebb az esélye annak, hogy felszívják a kritikusan káros légszennyező anyagokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!