Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
14.990 Ft
Menny.:db

Plant!t Water Timer - öntözőrendszer időzítő

Ár:
14.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.350 Ft
Várható szállítás: 2024. június 21.

Leírás

PLANT!T Water Timer  használható csapvízellátáshoz vagy a tartályból származó gravitációs rendszerhez (üzemi nyomás 0-10 atmoszféra között). Az időzítő két szabályozóval van felszerelve, az egyik az öntözés időtartamára és a második az öntözés gyakoriságára vonatkozik. Csak állítsa be az időzítőt, és a többi gondoskodik az órákról. Hogyan kell csinálni ? Ez egyszerű, forgassa a RUN TIME gombot a kívánt öntözési időre, majd állítsa be a második FRAQUENCY gombot, azaz az öntözési sebességet. PLANT!T Water Timer ideális megoldás minden típusú öntözőrendszerhez, hidroponikához, kertek, pázsit stb. öntözéséhez. Időjárásálló, automatikusan kikapcsol, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

A készlet tartalmazza az összes szükséges szelepet és egy előszűrőt.  
Üzemi nyomástartománya 0-150 PSI (0-10 bar) és tartalmazza a szükséges csatlakozó szerelvényeket.   Kiválaszthatja az öntözés gyakoriságát: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12, 24, 48, 72 óra, 1 hét és öntözés közben 1, 3, 5, 10, 15, 20, 30, 60, 90 vagy 120 perc.

A PLANT!T vízidőzítő használható hálózati vízzel a csapból, vagy gravitációs adagolórendszerrel tartályból, vízcsapból vagy tartályból. Az egység mindössze két egyszerű lépésben programozható: forgassa a RunTime tárcsát a kívánt öntözési időszakra, és forgassa el a Frekvencia tárcsát az öntözések közötti időszak kiválasztásához. Ezután csatlakoztassa a kimenetet az öntözőcsőhöz, és az időzítő elvégzi a többit.

Előnyök:

  • Ideális gravitációs takarmányelosztó rendszerekhez, amelyek a vízcsonkból vagy tartályból történő öntözést szabályozzák
  • Időjárásálló
  • Két 1,5 V-os AAA alkáli elemmel működik (nem tartozék), amelyek egy teljes szezont kibírnak csere nélkül
  • Automatikus elzáró szelep, amikor az akkumulátor töltöttsége alacsony, és a program késleltetési gombja, ha növényi karbantartási munkát kell végeznie, és nem szeretne öntözni
  • Válogatott szerelvényekkel és beépített szűrővel érkezik

Műszaki adatok:

  • Üzemi nyomástartomány: 0-150 PSI (0-10 BAR)
  • Csatlakozás: ¾ dugó/dugasz csap/tömlő csatlakozó
  • Gyakoriság: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12, 24, 48, 72 óránként vagy 1 hetente választható öntözés
  • Működési (bekapcsolási) idő: 1, 3, 5, 10, 15, 20, 30, 60, 90 vagy 120 perc

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!