Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
10.900 Ft
Menny.:db

Green Planet Massive Bloom 1L – organikus tápanyag kiegészítés virágzáshoz

Ár:
10.900 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.350 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.

Leírás

A Green Planet Massive Bloom egy organikus virágzó tápanyag, amely a legjobb virágzáshoz szükséges összes létfontosságú mikrotápanyaggal gazdagodik. Széles körben a világ legjobb virágzási adalékanyagaként tartják számon. A Massive Bloom használatával a virág méretének, ízének, sejtosztódásának, egészségének, színének és terméshozamának növekedésére számíthat. Sok termelő beszámolt arról, hogy a Massive Bloom összetétele csodákra képes, ami a száraz tömeg több mint 30%-os növekedését eredményezi.

A Massive Bloom használatának előnyei:

 

> Érezhetően megnöveli a virág méretét
> Növeli az aromás anyagokat
> Növeli az illóolajokat
> Növeli a klorofill tartalmat
> Gyorsan fokozza a fotoszintézist
> Növeli a CO2 felhasználást
> A termelők a száraz tömeg akár 30%-os növekedéséről számoltak be

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI

A Massive egy elsőrangú virágzás-adalékanyag és -fokozó, és bármilyen tápanyag-rendszerrel használható, függetlenül a technikától vagy a táptalajtól. Használja a 3. héttől a virágzási ciklus teljes időtartama alatt, leállítva az utolsó hetet az öblítési időszakra. Egyes termelők már a virágzás kezdetétől a Massive-t használják, de azt javasoljuk, hogy az első két hétben opcionális, a fennmaradó virágzási időszakban pedig elengedhetetlen. Javasoljuk, hogy 20 ml/gallon tápoldat adagoljon (kb. 5 ml 1 liter vízhez). Ez körülbelül 400 ppm-el növeli a ppm-et, így előfordulhat, hogy csökkentenie kell a tápanyag erejét a kompenzáció érdekében.

HOGYAN MŰKÖDIK

Természetben előforduló gibberellis hormonokat tartalmaz, növelve a növényben a csomók közötti távolságot. Ez több teret biztosít a virágnak az érésre és a teljes potenciál elérésére. Ezenkívül a Massive Bloom összetevői agresszíven működnek a létfontosságú folyadékok és sejtépítő anyagok előállításában és a virágzási helyekre szállításában. Ez viszont valóban hatalmas, egymásra rakott virágfürtöket hoz létre, amelyek tele vannak aromás illóolajokkal. A természetben előforduló gibberellis hormonokat növényi szteroid triakontanollal kapcsolva drámaian megnő a fotoszintézis sebessége és a CO2 felhasználás.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!