Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.590 Ft
Menny.:db

Canna Aqua A/B Flores

Ár:
7.590 Ft
Kapható választék:
Kiszerelés:
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.350 Ft
Várható szállítás: 2024. május 22.

Leírás

Canna Aqua A/B Flores termékleírás

A Canna Aqua A/B Flores tartalmazza az optimális virágzáshoz szükséges valamennyi nélkülözhetetlen alkotóelemet. Serkenti a a növény virágbaborulását, és olyan összetevőket tartalmaz, mint a szilícium-, humin- és fulvinsavak, amelyeknek köszönhetően a növény valamennyi tápanyagot optimálisan fel tudja szívni, de azonnal abszorbeálható kelátos nyomelemekben is, amik fantasztikus virágzást eredményeznek. Alkalmazása egyszerű, azonnal feloldódik, és különösen recirkulációs hidroponikus rendszerekben való növénytermesztésre alkalmas.

Használat

  1. Használat előtt jól rázza fel az üveget, majd töltse fel vízzel a tápanyagtartályt.
  2. Oldjon fel 300-300 ml koncentrátumot 100 l vízben (1:333) az alábbiak szerint: először Aqua A-ból 300 ml-t keverje el a vízzel, majd adja hozzá Aqua B-t, keverje össze és hagyja állni egy órán keresztül. A (csap)vízben oldott Aqua Flores EC értéke 1,3-2,1 mS/cm2 (= EC oldat + víz EC) között változik, javasolt pH: 5,2 - 6,2. Ennek a tápanyagnak a különleges összetétele miatt nem szükséges a pH-érték beállítása az első beállítás után
  3. Használja a tápoldatot a virágok kialakulásának kezdetétől, 1-3 hétig 12 óra világítás mellett.


Figyelmeztetés

  • Ne keverje össze közvetlenül az A és B koncentrátumot, mert oldhatatlan kombináció keletkezik, amit a növény nem tud felszívni.
  • Zárva, sötét és fagyálló helyen tárolandó (az UV fény lebontja a tápanyagban lévő vaskelátokat).
  • Tartsa távol gyermekektől.

A Canna kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítani.Az adagolóflakon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!