Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
34.730 Ft
Menny.:db

Autopot Tray2Grow rendszer - egy tálca, öt használat

Ár:
34.730 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 28.

Leírás

Az Autopot Tray2Grow 5 fajta felhasználási lehetőséget kínál – termeszthetsz kis cserépben, termesztőtasakokban, magtálcákban, mikrofüvekben és ültetőgépekben.

Autopot Tray2Grow öntözőrendszer - egy tálca, sok felhasználási lehetőség

Méretek: 

111,5 cm (hosszúság) x 41 cm (szélesség) x 95 cm (mélység)

A Tray2Grow a következőket tartalmazza:

1x Tray2grow tálca és fedél
1x aquavalve5
2x 9 mm-es grommet
1 ms 9 mm-es cső
16-9 mm-es kattintási szűrő
1x 9 mm-es golfszűrő
1x 6 mm-es túlfolyó grommet
3x körkörös szellemi szint
10x kapilláris tüskék
1x kapilláris szőnyeg
1x gyökérvezérlő lap
4x Seed Trays
1x Slug Repellens Rézpor Szalag

Ismerje meg az Autopot híreit! A Tray2Grow egy teljesen automatizált, teljesen árammentes rendszer, amely öt módot kínál a növények öntözésére. A Tray2grow magtartó tálcák, kis cserepek, növesztőzsákok (growbag, azaz textil cserepek), mikro zöldtálcák és klasszikus cserepek befogadására alkalmas, így ez a legsokoldalúbb termék az AutoPot kínálatában és az egyik legsokoldalúbb öntözőrendszer.< /p>

A minden esetre kifejlesztett Tray2Grow opcionális kapilláris tüskéket tartalmaz, amelyek a tálca belsejébe szerelhetők. Átszúrják a termesztőzsák (szövetedény) alját, lehetővé téve a benne lévő aljzat öntözését.

A tüskék eltávolításával és a helyükön lévő kapilláris szőnyegekkel a Tray2Grow akár négy szabványos magtálca (a készletben található) , két tálca mikrozöldek számára, tetszőleges számú cserep aljzattal vagy bioperforációval, vagy egy speciálisan erre a célra kialakított Autopot 107.5 növesztőzsák tárolására alkalmas. l / 23,5 gal.

A rendkívül sokoldalú Autopot Tray2Grow önöntöző rendszer tökéletes gyógynövények, virágok vagy zöldségek termesztéséhez az erkélyen. De beltéri termesztésre is használható. A tálca mindkét oldalán három lyuk található, amelyek kerti oszlopokhoz (pl. bambuszoszlopokhoz) vezetnek.

A Tray2Grow használata


- csíráztató magvak és mikrozöldek
- kis műanyag cserepekkel
- hagyományos szövet cserepekben vagy téglalap alakú szövet edényben, amely a termék részét képezi a termesztőtasakokkal együtt.

A tüskék eltávolításával és a kapilláris szőnyegek felszerelésével a Tray2Grow rendszer akár négy edény befogadására is alkalmas. szabványos magtálca (mellékelve), két mikrofűszertálca, tetszőleges számú perforált aljú edény vagy szövetedény. Használhatja a termék részét képező, nagy kapacitású, keretes, 107,5 literes szövetültetőgépet is.

A konténer mindkét oldalán három lyuk található a kerti oszlopok eléréséhez, ha növényeket köt. A tálcához három beépített vízmérték tartozik, amelyek segítenek megbizonyosodni arról, hogy minden 100%-ban vízszintes.

Az Autopot Tray2Grow cserealkatrészek széles választékával kombinálva választhat egy kapilláris hegyes tálcát a termesztőzsákokhoz, vagy egy kapilláris szőnyeget cserepekhez, magtálcákhoz vagy vetőgépekhez.

Az Autopot Tray2Grow összeszerelése:


- mindig győződjön meg arról, hogy a felület, amelyre a tálcát helyezi, sík és kemény, ne helyezze a rendszert olyan felületekre, mint például kavics vagy homok
- ha termesztőzsákot használ, lazítsa meg a talajt, mielőtt a tálcába helyezi, hogy meglazítsa az aljzatot
- perforált az alja javítja a levegőztetést és a vízelvezetést
– ha a szabadban termeszt, távolítsa el a túlfolyó dugót, hogy elengedje a felesleges vizet, amely esőkor összegyűl

Erős esőzések esetén válassza le a tartályt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!