Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
59.200 Ft
Menny.:db

ÚJRATÖLTHETŐ SZÉNSZŰRŐ KÉSZLET, SZÉN UTÁNTÖLTŐVEL, 4 HÜVELYK - 100MM-es

Ár:
59.200 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. május 27.

Leírás

ÚJRATÖLTHETŐ SZÉNSZŰRŐ KÉSZLET, SZÉN UTÁNTÖLTŐVEL, 4 HÜVELYK - 100MM-es

  • Az újrafelhasználható szénszűrő szabadalmaztatott kialakítása miatt nincs szükség a teljes szűrők cseréjére.
  • 1+ utántöltést tartalmaz(1,8kg szénnel), hogy megfeleljen két szabványos 4”-es szénszűrő szűrőkapacitásának, miközben olcsóbb.
  • Az eltávolítható, lecsavarható karimák lehetővé teszik az egyszerű, szerszám nélküli utántöltést a mellékelt tölcsér és kanál segítségével.
  • A nagyobb kamrát laboratóriumban tesztelték, hogy olyan hatékonyan blokkolja a szagokat, mint a szabványos szűrők, kompresszió nélkül.
  • A védőbevonatú, kétrétegű acélháló számos termesztési cikluson keresztül ellenáll a magas páratartalomnak a termesztősátrakban.

TERMÉKLEÍRÁS

Teljesen eredeti, újratölthető szénszűrő, amelyet a szabványos csatornaszűrők végleges cseréjére terveztek. Ez az iF-díjas, szabadalmaztatott szerkezet rendszeresen újratölthető, hogy költséghatékony és fenntartható megoldást kínáljon a nem kívánt szagok ellen a termesztősátorban. A faszénventilátor-szűrőkészlet 1+ utántöltőt is tartalmaz, így ugyanolyan hatékony, mint két normál beépített szénszűrő, ugyanakkor megfizethetőbbnek bizonyul. A készlet értékének további növelése érdekében további utántöltőket vásárolhat egy teljesen új széntisztító árának töredékéért. Kibővített kamrával rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyári szénsűrítés elérését, és ugyanolyan, laboratóriumban tesztelt szagtömítési hatékonyságot, mint a szabványos szénszűrők. Ez azt is kiküszöböli, hogy aktívan tömörítse a csereszenet, és megkönnyíti az újratöltési folyamatot.

KÖRNYEZETBARÁT KIALAKÍTÁS

Ez az első fajta szűrőrendszer megszünteti a rendszeres csereszűrők vásárlásának és a régi egységek ártalmatlanításának szükségességét. Minden szénszűrő prémium minőségű ausztrál szűz szenet tartalmaz, és 1+ utántöltővel érkezik. Az aktív szén megnövelt felületet használ, nagyobb adszorpciós sebességgel, így meghosszabbítja az utántöltések közötti időt. Tovább növelheti a szénágy élettartamát a szűrő könnyen eltávolítható karimáinak megfordításával. A faszén cseréjekor komposztálhatja a használt készletet, hogy még tovább maximalizálja a hasznosságát.

RENDKÍVÜL TARTÓS FELÉPÍTÉS

Az aktív szenet az alumínium karimák és a biztonságos gumitömítés biztonságosan rögzíti a szagszűrőben. Maga a szűrő két réteg horganyzott acél hálót alkalmaz, homokfúvott felülettel, hogy megvédje a szénágyat. Ez a több réteg együttesen hatékonyan blokkolja a szagokat még a legpárásabb környezetben is, fokozott rozsda- és korrózióállóságot biztosítva.

ALKALMAZÁSOK

Ez az újratölthető szénszűrő 4”-es beépített csőventilátorokkal és csatornákkal párosul, hogy javítsa a levegő minőségét a hidroponikus termesztőhelyiségekben és termesztősátrakban. A készlet egy kényelmes tölcsér- és kanalas készletet, valamint egy szén utántöltőt tartalmaz a folyamatos szagtisztításhoz. További utántöltők is megvásárolhatók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!