Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

MENNYIT FOGYASZT?

Kedves Látogatónk!

Köszönjük hogy ellátogatott a honlapunkra!

Mennyit is fogyaszt egy ilyen LED-es növény lámpa?

A mi Bestva LED Grow Light Full Spectrum 2000 kertészeti növény lámpánk ha teljes üzemmódban működik(VEG+BLOOM együtt) kb. 265Watt-ot fogyaszt. Ez azt jelenti ha napi 12 órát megy egy hónap alatt 37ft/KW-al számolva kb. 3530 Ft-ot fogyaszt. Ha belegondolsz mennyibe kerülnek a kedvenc zöldségeid, gyümölcseid, friss fűszernövényeid amiket megveszel egy hónap alatt igazán nem nagy ár ez a 3530 Ft egy hónapra úgy hogy tudod mit fogsz fogyasztani!

A terület amit tökéletesen bevilágít 120x120cm, ettől lehet nagyobb is, attól függ mennyire fényigényes növényeket termesztesz. Ekkora helyen bőven elférnek a kedvenc növényeid amikről folyamatosan szüretelhetsz, legyen az uborka, paradicsom, paprika, saláta vagy bármi más. Érdemes folyton termő növényeket választani így folyamatosan lehet szüretelni...

Kiváló érzés amikor elhúzod a növénytermesztő sátor cipzárját és megcsap a friss és egészséges növények illata, legyen bármilyen évszak vagy időjárás oda kinn, nem is beszélve arról amikor beköszönt az ősz a tél és a boltokban a zöldségek ára az egekbe szökik, neked meg ott a sok friss zöldség, gyümölcs, fűszernövény amit magadnak folyamatosan megtermelsz, legyen az akár eper görögdinnye vagy bármi más amit télen aligha fogsz boltban venni. Mindenkinek remek hobbi, illetve a fiatalabb generáció számára is értékes tudást adhat, hogy megismerkedhessenek a növénytermesztés érdekes világával!

 

Remélem sokan osztják ezt a fajta gondolkodást amivel a nagyvárosban, városokban élők is termeszthetnek friss zöldséget maguknak!

 

Üdvözettel;

ledandgrow.hu