Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

MENNYIT FOGYASZT?

Kedves Látogatónk!

Köszönjük hogy ellátogatott a honlapunkra!

Mennyit is fogyaszt egy ilyen LED-es növény lámpa?

A mi BESTVA Full spectrum 2000 Reflector LED kertészeti növény lámpánk ha teljes üzemmódban működik(VEG+BLOOM együtt) kb. 385 Watt-ot fogyaszt. Ez azt jelenti ha napi 12 órát megy egy hónap alatt 36ft/KW-al számolva kb. 4980 Ft-ot fogyaszt. Ha belegondolsz mennyibe kerülnek a kedvenc zöldségeid, gyümölcseid, friss fűszernövényeid amiket megveszel egy hónap alatt igazán nem nagy ár ez a 4980 Ft egy hónapra úgy hogy tudod mit fogsz fogyasztani!

A terület amit maximális értéken bevilágít 140x180cm, ettől lehet kisebb illetve nagyobb is attól függ mennyire fényigényes növényeket termesztesz. Ekkora helyen bőven elférnek a kedvenc növényeid amikről folyamatosan szüretelhetsz, legyen az uborka, paradicsom, paprika, saláta vagy bármi más. Érdemes folyton termő növényeket választani így folyamatosan lehet szüretelni...

Kiváló érzés amikor elhúzod a növénytermesztő sátor cipzárját és megcsap a friss és egészséges növények illata legyen bármilyen évszak, vagy időjárás oda kinn, nem is beszélve arról amikor beköszönt az ősz a tél és a boltokban a zöldségek ára az egekbe szökik, neked meg ott a sok friss zöldség, gyümölcs, fűszernövény amit magadnak folyamatosan megtermelsz, legyen az akár eper görögdinnye vagy bármi más amit télen aligha fogsz boltban venni. Mindenkinek remek hobbi, illetve a fiatalabb generáció számára is értékes tudást adhat, hogy megismerkedhessenek a növénytermesztés érdekes világával!

Remélem sokan osztják ezt a fajta gondolkodást amivel a nagyvárosban, városokban élők is termeszthetnek friss zöldséget maguknak!

Üdvözettel;

ledandgrow.hu