Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
202.920 Ft
Menny.:db

Cultilite - Led 450W - Classic Line Lámpa Növénytermesztéshez

Ár:
202.920 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 31.

Leírás

A Cultilite minden egyes termékének elkészítése igazi kihívást jelent számunkra: legnagyobb szenvedélyünk, a beltéri termesztés szolgálatába állítani mindazt a műszaki kompetenciát, amelyet az ebben a szektorban szerzett több éves tapasztalattal szereztünk.


Az a kiemelt figyelem, amelyet vásárlóink ​​igényeire fordítunk visszajelzéseik felvételével és kidolgozásával, lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatos kutató-fejlesztési munkát végezzünk, hogy mindig jobb termékeket kapjunk, és hogy a termelők egyre tudatosabbak és tájékozottabbak legyenek.

Angliában található tervezőirodáink nagy erőfeszítéseket tettek versenytársunk lámpáinak elemzésére és tesztelésére annak érdekében, hogy minden szükséges információt összegyűjtsenek a megbízhatóbb, tartósabb és jó teljesítményű lámpák megvalósításához, alapvetően a következő szempontokra összpontosítva:

- Kiváló minőségű amerikai Bridgelux diódák: az első probléma, amellyel a HPS lámpák helyett LED-panelt használó termelők kénytelenek szembesülni, a beltéri termesztésre szánt LED-ek gyártásához általánosan használt kínai gyenge minőségű diódák magas hőérzékenysége: az együttműködésnek köszönhetően lépést tartani a kaliforniai különböző kutatólaboratóriumokkal, így a piacon jelen lévő legjobb diódákat tanulmányozhattuk és földön teszteltük; a legmegfelelőbbek az amerikai "Bridgelux" diódák voltak, amelyek kiváló minőségű, magas hőmérsékletnek (150°C-ig) ellenálló chipek.

-javított hűtőrendszer: a jobb minőségű alkatrészek alkalmazása mellett a teljes hűtőrendszer újratervezése mellett döntöttünk, hogy elkerüljük a túlmelegedés minden lehetséges kockázatát: a közös alumínium hűtőborda nem vezette eléggé a lámpa által termelt hőt, ezért speciális hűtőbordára cseréltük termelésünk rézben valósult meg, amely köztudottan az egyik legjobb hővezető anyag.

-nagyobb teljesítmény és kisebb hangerő: a panelek belső szerkezetét is átdolgozták és optimalizálták: speciális trükköknek köszönhetően egyenként 25 diódát tartalmazó spotokat tudtunk létrehozni, hogy a panelek erősebbek legyenek, de csökkentve a méreteit… Előny a kiskereskedők számára, akik csökkentik a szállítási költségeket, és a végfelhasználók számára, akik kis vagy nagyon kicsi beállításokban is használhatják paneljeinket.

-moduláris világítás: egy másik újítás a moduláris világítási módra vonatkozik: bevezettük a panel fele vagy az egész panel bekapcsolásának lehetőségét, így a termelő növelheti vagy csökkentheti a kibocsátott fényt, a növények igényeihez hangolva a színpadon növekedésének.
Ez alapvetően alacsonyabb energiafogyasztást és ennek következtében a termelőt terhelő alacsonyabb költséget jelenti.

-5+1 sávspektrum: a színsávok megválasztása külön említést érdemel: hogy biztosan a lehető legjobb színkombinációt válasszuk, különböző egyetemi és kutatóközpontok botanikusaival dolgozunk együtt.

669nm: 12db
639nm: 6db
615nm: 2db
469nm: 2db
439nm : 2db
740nm : 1db

A fotoszintézis az a folyamat, amelynek során a növények szénhidrátokat állítanak elő olyan egyszerű elemekből, mint a víz és a szén-dioxid, a napenergia segítségével: a kísérletekre hivatkozva úgy döntöttünk, hogy extrapoláljuk a növények maximális fényelnyelési csúcsait. partnereink laboratóriumai végzik.

Miután azonosítottuk a csúcsokat, kiválasztottuk az adott hullámhossznak megfelelő diódákat, és összeolvasztjuk őket, hogy a növekedési és virágzási szakaszokhoz megfelelő, legjobb hatásfokú fénykombinációt kapjuk.

Így minden ponthoz a következő számú diódát talál:

460 nm: 3 – kék
660 nm: 13 – narancsvörös
630 nm: 4 – piros
6400°K: 2 – hideg fehér
2700°K: 3 – teljes piros

- új 120°-os optikai lencse: az egyes chipekhez tartozó optikai lencsék alkalmasak arra, hogy a diódákból kibocsátott fényt eltérítsék, hogy nagyobb térrészt fedjenek le: ha az optikai lencse túlzottan kiterjeszti a fényt, fennáll a veszélye a fény túlzott szétszóródásának és a hatékonyság hiányát szenvedni.

Cserélje ki a klasszikus 120°-os optikai lencsét az új, 90°-os lencsére, amely lehetővé teszi a fénysugarat kisebb méretű felületre koncentrálni, hogy növelje a növény végső termelését.

A Cultilite új LED-jei a tok hátulján elhelyezett univerzális csatlakozón keresztül egymáshoz csatlakoztathatók, és minden modulhoz külön tápegység tartozik: így könnyebb és gyorsabb a javítás.

A Cultilite LED lámpái a következő teljesítményekben kaphatók: 150w, 300w, 450w.


Valódi led méretei: 46x34x8 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!