Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.290 Ft
Menny.:db

Bio Nova - Micromix 250ml - 5 Literes kiszerelésben

Ár:
5.290 Ft
Kapható választék:
Kiszerelés:
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.350 Ft
Várható szállítás: 2024. május 22.

Leírás

BioNova Micromix termékleírás

BioNova Micromix a növények tápanyaghiányára ad választ és állítja helyre őket kevés idő leforgása alatt, mivel tartalmazza az összes szükséges kelátképző mikroelemet, amelyek közvetlenül felszívódnak és elérhetőek a növények számára az öntözővíz bármely pH-tartományában. A tápoldatban található nyomelemek számos biológiai folyamathoz nélkülözhetetlenek. A nyomelemek hiánya mindig a fiatal leveleken mutatkozik meg először, mert a nyomelemek szállítása ilyenkor megszűnik a levelekben. A növények közvetlenül felszívják a tápoldatban található összes élelmiszer-minőségű ásványi anyagot, ami jobb kontrollt biztosít a növények felett. Tartalmaz: 0,36 % Fe (vas HEEDTA), 0,08 % Mn (mangán EDTA), 0,4 % Bo (bór-monohidrát), 0,09 % Zn (cink EDTA) és 0,06 % Mo (nátrium-molibdát). Minden talajkeverékhez alkalmazható és beltéri és szabadtéri művelésre egyaránt megfelelő.

Élelmiszeripari ásványi anyagok – Koncentráció 1:3000 – NPK 0-0-0

Használat
Tápanyaghiányok előfordulása és virágföld újrafelhasználása esetén kell alkalmazni. Keverhető minden Bionova stimulátorral, ásványi anyaggal, univerzális anyaggal és szubsztrátummal. Adagolás: 2,5-5 ml 10 liter vízhez. Öntözésre használható.

Tippek a Bionova termelőktől

  • Ha a növényekben más mikroelemek hiányosságai vannak, akkor csak a Bionova Micromix komponenst alkalmazhatjuk a termesztéshez, gyökerenként vagy levelenként. A növények gyors helyreállítása a tápanyaghiányból.
  • A Bionova Micromix tartalmazza az összes szükséges kelátképző mikroelemet, amelyek közvetlenül felszívódnak és elérhetőek a növények számára az öntözővíz bármely pH-tartományában.
  • A mikroelemek leginkább a szabadföldi táblákban és a virágföldeken vannak jelen, de nem állnak rendelkezésre teljesen. A MicroMix használata pontos mikroelemmennyiséget biztosít a fiziológia magasabb szinten tartása érdekében, konzisztensebb és nagyobb termelést eredményezve.
  • Személyre szabott takarmányozási ütemterv elkészítéséhez: használja a Bionova Micromixet, hogy pontosan határozza meg a mikroelemek mennyiségét, amelyet a növénynek ad.
  • A mono tápanyagok szabadföldi termesztéshez használhatók. A talaj és (öntöző)víz ellenőrzése után a Bionova mono tápanyag úgy állítja be a tápelemeket, hogy elegendő mennyiségű tápanyagot biztosítson.

Figyelmeztetés

  • védőfelszerelés használata javasolt
  • gőzei belélegzése veszélyes és tilos
  • gyermekektől elzárva tartandó
  • szemmel történő érintkezés esetén azonnal bő vízzel öblitendő és haladéktalanul orvoshoz kell fordulni
  • lenyelés / baleset esetén azonnal forduljon orvoshoz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!